Βρείτε μας
info@gofuntravel.gr
2651310302 ή 6937040732
Τοποθεσία: Παράλια Μικράς Ασίας, Σμύρνη, Έφεσος, Αϊβαλί, Τσανάκαλε, Κουσάντασι, Mikra Asia, Smirni, Efesos, Aibali, Ismir
Τιμή: 350 €
Κάνε Κράτηση!

Πακέτα Άνοιξη – Πάσχα 2022

6ήμερη εκδρομή στα παράλια της Μικράς Ασίας

ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ – ΑΙΒΑΛΙ – ΣΜΥΡΝΗ – ΕΦΕΣΟΣ- ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ

Αναχώρηση από Γιάννενα 30 Απριλίου – Επιστροφή 5 Μαΐου

Για κράτηση επικοινωνήστε μαζί μας στο 2651034313, 2651310302 ή 6983749866, στο email μας info@gofuntravel.gr ή στο γραφείο μας Στρ. Μακρυγιάννη 2 στα Ιωάννινα.

Πρόγραμμα εκδρομής

1η ΜΕΡΑ: ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ
Συγκέντρωση στο χώρο της πλατείας και αναχώρηση στις 06:00. Περνώντας από Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη και κάνοντας τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις στην διάρκεια της διαδρομής φθάνουμε στα σύνορα των Κήπων. Μετά τον καθιερωμένο τελωνειακό έλεγχο και τις σχετικές διατυπώσεις των συνόρων, κατευθυνόμαστε προς την Καλλίπολη και βαδίζοντας κατά μήκος των Δαρδανελίων, από όπου θα πάρουμε το καράβι για να περάσουμε απέναντι στο Τσανάκαλε. Άφιξη -τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου, ξεκούραση. Δείπνο- Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ: ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ- ΤΡΟΙΑ-ΠΕΡΓΑΜΟ-ΣΜΥΡΝΗ
Αφού πάρουμε το πρωινό μας αναχωρούμε, για την αρχαία Τροία. Εκεί θα δούμε τα ερείπια από την αρχαία πόλη και το αντίγραφο του Δούρειου Ίππου.
Συνεχίζουμε για την Πέργαμο, την πόλη της περγαμηνής. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε την Ακρόπολη, το Ασκληπιείο και την παλαιά Ελληνική συνοικία. Δια μέσω Μενεμένης φθάνουμε στην πολυπόθητη και χιλιοτραγουδισμένη πόλη – τη Σμύρνη.-Τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου. Ελεύθερος χρόνος .Δείπνο –Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ : ΣΜΥΡΝΗ – ΚΟΡΔΕΛΙΟ – ΕΦΕΣΟΣ – ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ
Αφού πάρουμε το πρωινό μας θα ξεκινήσει η περιήγηση και συγχρόνως η ξενάγηση της πόλης. Αρχικά θα επισκεφθούμε το Κορδελιό, όπου θα δούμε το Διοικητήριο με το γραφικό ρολόι του , τα παλαιά ελληνικά αρχοντικά και την ιστορική προκυμαία της. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε νότια, στην καρδιά της Αρχαίας Ιωνίας. Θα επισκεφθούμε την αρχαία Έφεσο. Τα πολλά και τα καλοδιατηρημένα ερείπια της πόλης της Εφέσου θα μας εντυπωσιάσουν, όπως ο ναός της Αρτέμιδος ένα από τα 7 θαύματα του κόσμου. Στον αρχαιολογικό χώρο θα δούμε το Βουλευτήριο, το Πρυτανείο, την Δημόσια Αγορά, το Νυμφαίο, την Βιβλιοθήκη του Κέλσου, το θέατρο, το Γυμναστήριο και το Στάδιο. Το μεσημέρι επίσκεψη στο κοσμοπολίτικο Κουσάντασι. Ελεύθερος χρόνος στην πλούσια αγορά του και γεύμα εξ ιδίων σε παραθαλάσσια ταβέρνα. Επιστροφή στη Σμύρνη Δείπνο- Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ: ΣΜΥΡΝΗ-ΠΡΙΗΝΗ – ΔΙΔΥΜΑ- ΜΙΛΗΤΟ
Αφού πάρουμε το πρωινό μας, θα αναχωρήσουμε αμέσως για την ημερήσια εκδρομή εκδρομή μας. Πρώτος μας σταθμός θα είναι η Πριήνη για να επισκεφθούμε την παλαιά πόλη, την Ακρόπολη και τα τείχη της πόλης. Ακολουθεί στη συνέχεια η επίσκεψη στην πόλη των Διδύμων, όπου θα δούμε τον ναό του Απόλλωνα. Τέλος, θα καταλήξουμε στην Μίλητο, για να δούμε την αρχαία αγορά και το θέατρο. Τελειώνοντας θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο.
Δείπνο- Διανυκτέρευση.

5η ΜΕΡΑ : ΑΙΒΑΛΙ- ΜΟΣΧΟΝΗΣΙΑ – ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ
Πρωινό και αμέσως αναχωρούμε για το πανέμορφο Αιβαλί, τις αλλοτινές Κυδωνιές μέσα σε ένα απέραντο κάμπο από ελαιόδενδρα. Θα περιηγηθούμε στα γραφικά σοκάκια με τι παλιές σαπωνοποιίες. Θα δούμε τα παλαιά ελληνικά αρχοντικά σπίτια, που σώζονται ακόμα και κοσμούν το Αιβαλί. Ακολουθεί βόλτα στο γραφικό λιμανάκι με τις παραδοσιακές ταβέρνες και επίσκεψη στα πανέμορφα Μοσχονήσια, ένα σύμπλεγμα από 22 μικρά νησάκια διασκορπισμένα στον κόλπο του Αϊβαλή. Εκεί βρίσκονται ακόμα και σώζονται ερείπια από τον ναό των Ταξιαρχών του 1890. Έπειτα συνεχίζουμε την πορεία μας για το Τσανάκαλε. Άφιξη-τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο- Διανυκτέρευση.

6η ΜΕΡΑ : ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ 
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε αμέσως για τα Ιωάννινα. Διασχίζοντας με το φέρυ μπόουτ τα στενά των Δαρδανελίων, περνάμε απέναντι και δια μέσω Καλλίπολης, φθάνουμε στα σύνορα των κήπων. Μετά τον καθιερωμένο τελωνειακό έλεγχο συνεχίζουμε την πορεία μας και με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις στην διάρκεια της διαδρομής φθάνουμε το βράδυ στα Ιωάννινα.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 350 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
1. Μεταφορά με υπερυψωμένο πούλμαν πολυτελείας του γραφείου μας
2. Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* και 5*
3. Ημιδιατροφή (5 πρωινά και 5 γεύματα)
4. Περιηγήσεις – ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
5. Τοπικό ξεναγό
6. ΦΠΑ 24%

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Τα επί πλέον γεύματα, ποτά , εισόδους αρχαιολογικών χώρων και μουσείων και ότι άλλο αναφέρεται ως προαιρετικό.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Απαραίτητο το διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες..