Βρείτε μας
info@gofuntravel.gr
2651310302 ή 6937040732
Τιμή: από 415€/άτομο
Κάνε Κράτηση!

Πρόγραμμα εκδρομής 6 ημέρες στη Βιέννη – Βουδαπέστη – Βελιγράδι

Αναχώρηση: 9/10/2023 – Επιστροφή: 14/10/2023

1η Ημέρα : Ιωάννινα– Κραγκούγιεβατς ή Νις

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 8:30π.μ.  Συνεχίζουμε μέσω Εγνατίας Οδού , όπου θα κάνουμε άλλη μία ενδιάμεση πριν περάσουμε τα σύνορα με την ΠΓΔΜ. Διασχίζουμε την ΠΓΔΜ φτάνοντας στα σύνορα του Tabanovce ,όπου θα μεταβούμε στην Σερβία. Συνεχίζουμε για την πόλη  Κραγκούγιεβατς για το ξενοδοχείο μας  ( η διανυκτέρευση της πρώτης ημέρας μπορεί να αλλάξει για καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων ) . Άφιξη στο ξενοδοχείο μας , ελεύθερος χρόνος , δείπνο στο ξενοδοχείο.  Διανυκτέρευση..

2η Ημέρα : Κραγκούγιεβατς – Βιέννη

Αφού πάρουμε πρωινό και τα πράγματα μας αναχωρούμε για Βιέννη . Προσπερνώντας την πρωτεύουσα της Σερβίας το Βελιγράδι και το φημισμένο Νόβισαντ φτάνουμε στα σύνορα της Ουγγαρίας .Περίπου 200χλμ μας χωρίζουν από  την πρωτεύουσα της χώρας εμείς όμως συνεχίζουμε για τα σύνορα με την Αυστρία για να φτάσουμε στην Πρωτεύουσα , την μαγική Βιέννη .  Η πανέμορφη Βουδαπέστη Βιέννη μας υποδέχετε και ξεκινάμε μια πρώτη γνωριμία με την πόλη ! Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο , άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας , βράδυ ελεύθερο

3ή Ημέρα :  Βιέννη(ξενάγηση) – Βουδαπέστη

Αφού πάρουμε πρωινό και τα πράγματά μας ξεκινάμε την ημέρα μας με την ξενάγηση της Βιέννης ! Θα θαυμάσουμε και θα γνωρίσουμε τo περίφημο Ring της Βιέννης όπου οι υπάρχουν τα “στολίδια” της πόλης ( Όπερα , Κοινοβούλιο , Δημαρχείο , Καθεδρικοί Ναοί , Πανεπιστήμια ) Συνεχίζουμε με τα θερινά ανάκτορα των Αψβούργων το ανάκτορο SChonbrunn , επίσκεψη στο παλάτι για όποιον επιθυμεί (έξοδα ατομικά) και φυσικά στους πανέμορφούς κήπους . Μετάβαση στο κέντρο της Πόλης για ξενάγηση – περιήγηση  και ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της Πόλης( Άγιος Στέφανος) . Αναχώρηση για Βουδαπέστη νωρίς το απόγευμα . Αφιξη στη Βουδαπέστη και πρώτη γνωριμία για την πόλη ! Σας προτείνουμε μια μαγευτική νυχτερινή κρουαζιέρα στο Δούναβη όπου η νυχτερινή όψη της Βουδαπέστη θα σας μείνει αξέχαστη ! Διανυκτέρευση

4η Ημέρα : Βουδαπέστη  – ξενάγηση πόλης

Αφού πάρουμε πρωινό ξεκινάμε την όμορφη ημέρα μας με περιήγηση στη Βουδαπέστη και στα βασικά αξιοθέατα  ,  ξεκινώντας απο τα κάστρα της Βούδα , τους Πύργους των Ψαράδων και φημισμένη λεωφόρο Andrassy το κοινοβούλιο καθώς και τη φημισμένη Πλατεία των Ηρώων και τον καθεδρικό του Αγίου Στεφάνου  !Ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της πόλης για βόλτα και ψώνια ! Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση ή για κάποια άλλη δραστηριότητα ! το βράδυ σας προτείνουμε να διασκεδάσουμε υπο των ήχων των “τσιγγάνικων Βιολιών” σε έναν μοναδικό χώρο !  διανυκτέρευση .

5η Ημέρα :Βουδαπέστη  – Βελιγράδι

Αφού πάρουμε πρωινό και τα πράγματά μας αναχωρούμε με προορισμό την πρωτεύουσα της Σερβίας , το όμορφο Βελιγράδι ! Άφιξη και ξεκινάμε την ξεναγησή μας με την Εκκλησία του Αγ.Σάββα ! Συνεχίζουμε με ένα city tour της πόλης πριν καταλήξουμε στο φρούριο του Βελιγραδίου , το φημισμένο Kalemegdan ! Ξενάγηση και περιήγηση στο φρούριο . Τελειώνοντας θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στον κεντρικό Πεζόδρομο Knez Mihailova , τον πιο γνωστό πεζόδρομο της Σερβίας ! Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας , δείπνο και βράδυ ελεύθερο !

6η Ημέρα : Βελιγράδι ή Kragujevac – Ιωάννινα

Αφού πάρουμε πρωινό και τα πράγματά μας , πρωινό αναχώρηση για το ταξίδι της επιστροφής στη πόλη μας με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση – γεύμα καθώς και τους απαραίτητους τελωνειακούς ελέγχους !

Επιστροφή στα Ιωάννινα το απόγευμα.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Πούλμαν για την εκτέλεση του προγράμματος
 • 1 Διανυκτέρευση στο Κραγκούγιεβατς ή Νις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* με πρωινό
 • 2 Διανυκτέρευσεις στη Βουδαπέστη σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* με πρωινό
 • 1 Διανυκτερεύση στη Βιέννη σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* με πρωινό
 • 1 Διανυκτέρευση στο Βελιγράδι σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* με πρωινό
 • 3 δείπνα
 • Ξεναγοί σε Βιέννη – Βουδαπέστη – Βελιγράδι
 • Αρχηγός του γραφείου μας
 • City taxes
 • Ασφάλεια tour operator

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό , είσοδοι μουσείων
 • ποτά στα γεύματα