Βρείτε μας
info@gofuntravel.gr
2651310302 ή 6937040732
Τιμή: από 335€/ανά άτομο
Κάνε Κράτηση!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 5ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ :21/03/2024-25/3/2024

1η ΗΜΕΡΑ: ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΣΟΦΙΑ

Αναχώρηση στις 8.00 .μ. από το γραφείο μας και συνεχίζουμε μέσω Εγνατίας Οδού και μετά από 2 ώρες θα κάνουμε στάση στον Πλάτανο λίγο έξω από τη Βέροια στο OLUMPUS PLAZA για φαγητό και ξεκούραση. Συνεχίζουμε μέσω Εγνατίας, για Θεσσαλονίκη -Σιδηρόκαστρο Προμαχώνα και άφιξη στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα ,διεκπεραίωση των συνόρων και συνεχίζουμε μέσω Κούλατα-Μέλνικ κατά μήκος της γραφικής Κοιλάδας του Στρυμόνα και του παραποτάμου αυτού Ρίλσκι , δια μέσου των Στενών Της Κρέσνας , Σιμιτλί, Μπλαγκόεβραντ φτάνουμε στην όμορφη πόλη της Σόφιας .Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας ,ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Διανυκτέρευση .

 

2η ΗΜΕΡΑ:  ΣΟΦΙΑ -ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

Μετά  το πρωινό μας και αφού πάρουμε  τα πράγματα μας αναχωρούμε στις 08.30 πμ για ένα city tour  με το πούλμαν  στην Πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, Σόφια  και διασχίζοντας  το κέντρο της πόλης , αναχωρούμε για Πλέβεν  και με ενδιάμεση στάση  φτάνουμε  στο Ρούσε , για τον τελωνειακό έλεγχο. Περνώντας τα σύνορα  και τη μεγάλη γέφυρα του Δούναβη , κατευθυνόμαστε  προς το Βουκουρέστι , την πρωτεύουσα της Ρουμανίας , όπου θα έχουμε μία πρώτη γνωριμία με την πόλη . Άφιξη στο ξενοδοχείο μας . Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ  ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ -ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Μετά το πρωινό μας, συνάντηση με τον τοπικό Ελληνόφωνο ξεναγό και πανοραμική ξενάγηση της πόλης. Το Βουκουρέστι είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη πόλη, η οποία  μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε τον πολιτιστικό της πλούτο. Επίσης, αποκαλείται  ΄΄ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΙΣΙ΄΄ καθώς έχει πολλές λεωφόρους με συστοιχίες δέντρων. Θα δούμε το Ορθόδοξο Πατριαρχείο της Ρουμανίας, την πλατεία της Επανάστασης, την Αψίδα του Θριάμβου, το Προεδρικό μέγαρο καθώς και την στρατιωτική Ακαδημία με την ανάγλυφη ιστορία της Ρουμανίας. Επίσης θα δούμε και  το “Σπίτι του Λαού” ή “Το Παλάτι του Τσαουσέσκου” όπως το αποκαλούσε ο λαός. Η ανέγερσή του ξεκίνησε το 1983. Το μέγεθός του είναι ασύλληπτα μεγάλο: έχει διαστάσεις 270Χ240 μέτρα, ύψος 84 μέτρα, και βάθος 92 μέτρα. Καλύπτει επιφάνεια 66.000 τετραγωνικών μέτρων, ενώ το συνολικό εμβαδόν του ανέρχεται στα 330.000 τετραγωνικά μέτρα Έχει 12 ορόφους και 8 υπόγεια. και 1000 δωμάτιά με μοναδικό διάκοσμο. Σήμερα στεγάζει τη Βουλή και τη Γερουσία, άλλες κρατικές υπηρεσίες και το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. Καθώς ένα μέρος του είναι επισκέψιμο από το κοινό, αποτελεί έναν από τα πλέον ενδιαφέροντα αξιοθέατα της πόλεως.  Ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της Πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας . Διανυκτέρευση .

4η ΗΜΕΡΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ -ΣΟΦΙΑ

Αφού πάρουμε  πρωινό και τα πράγματα μας αναχωρούμε από το Βουκουρέστι μέσω της μεγάλης γέφυρας του Δούναβη  φτάνουμε στο Ρούσε  για τον τελωνειακό έλεγχο συνεχίζουμε  την Σόφια, Ξενάγηση στην πόλη της Σόφιας και φυσικά ελεύθερος χρόνος !Άφιξη στο ξενοδοχείο μας ,  τακτοποίηση στα δωμάτια. Ξεκούραση. Βραδινό φαγητό . Βράδυ ελεύθερο.  Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ  ΣΟΦΙΑ -ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ (ΤΑΞΙΔΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ )

Αφού πάρουμε πρωινό και τα πράγματα μας αναχωρούμε  στις 9.00 π.μ για το Σαντάνσκι., την πατρίδα του  Σπάρτακου όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο  στο κέντρο της πόλης για βόλτα και για μεσημεριανό φαγητό.   Έπειτα συνεχίζουμε  για τον τελωνειακό έλεγχο Βουλγαρίας και Ελλάδος.   Επιστροφή στην πόλη μας  με  2 ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση .

 

ΤΙΜΕΣ:

Τιμή κατά άτομο σε δίκλινο 335,00€
Τιμή σε μονόκλινο 455,00

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 

 • Πολυτελές πούλμαν για τη εκτέλεση του προγράμματος
 • 2 Διανυκτερεύσεις στη Σόφια σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* με πρωινό
 • 2 Διανυκτερεύσεις στο Βουκουρέστι σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* με πρωινό
 • 2 δείπνα στα ξενοδοχεία
 • Ξεναγός στο Βουκουρέστι & Σόφια
 • Αρχηγός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Είσοδοι σε μουσεία και ότι αναφέρεται ώς προαιρετικό

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • Απαραίτητη ταυτότητα με Λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο σε ισχύ
 •  Το γραφείο μας δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για απώλεια αποσκευών , φθοράς ή κλοπής προσωπικών αντικειμένων.!!!
 •  Οι θέσεις στο πούλμαν θα εναλλάσσονται κατά τη διάρκεια της εκδρομής, ανά ημέρα.
 •  Το γραφείο μας, διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος, εφόσον το κρίνει σκόπιμο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων.