Βρείτε μας
info@gofuntravel.gr
2651310302 ή 6937040732
Τιμή: 1220€/άτομο
Κάνε Κράτηση!

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 6ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ

18-23 Οκτωβρίου 2023

1η ΗΜΕΡΑ: Ιωάννινα– Αθήνα – Αμμάν

Αναχώρηση από Ιωάννινα με προορισμό το αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος . Πτήση Αθήνα – Αμμαν  στις 13:35 . Άφιξη στο αεροδρόμιο του Αμμαν στις 15:50  όπου θα συναντήσουμε τον τοπικό ξεναγό μας . Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας , δείπνο στο ξενοδοχείο μας , διανυκτέρευση .

2η ΗΜΕΡΑ: Αμμάν – Ξενάγηση της πόλης Αμμάν – Γέρασα – Αζλούν – Αμμάν

Πρωινό και αναχώρηση για ξενάγηση στο Αμμάν . Θα επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Ελληνορωμαϊκό θέατρο και την Ελληνιστική Ακρόπολη. Αμέσως μετά αναχώρηση για τη Γέρασα. Ξενάγηση στην καλύτερα διατηρημένη Ελληνορωμαϊκή πόλη του κόσμου, την Πομπηία της Ανατολής όπως ονομάζεται από τους Ιστορικούς. Ξενάγηση στην αρχαία Αντιόχεια όπου θα θαυμάσουμε την θριαμβευτική Αψίδα, τον Ιππόδρομο, την Πύλη και την Αγορά, την αψίδα του Αδριανού, τον ναό του Δία, το Νυμφαίο, τον ναό της Αρτέμιδος και το θέατρο. Επόμενος σταθμός μας το κάστρο Αζλούν όπου παρουσιάζεται μπροστά μας σε όλο της το μεγαλείο η Αραβοϊσλαμική αρχιτεκτονική του 12ου αιώνα. Επιστροφή στο Αμμάν, διανυκτέρευση. Γεύματα: πρωινό, δείπνο

3η ΗΜΕΡΑ:  Αμμάν – Μάταμπα – όρος Νέμπο – Νεκρά Θάλασσα – Πέτρα

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση μέσω της Εθνικής οδού των Βασιλέων.. Στην συνέχεια θα φθάσουμε στο όρος Νέμπο όπου κατά την παράδοση βρίσκεται ο τάφος του Μωυσή και από εκεί θα θαυμάσουμε την υπέροχη θέα του τοπίου με φόντο τον Ιορδάνη ποταμό και την Νεκρά Θάλασσα. Στη διαδρομή μας θα κάνουμε μια 2ώρη στάση στη Νεκρά Θάλασσα για να απολαύσουμε το μπάνιο μας. Από εκεί αναχώρηση για την Πέτρα. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και διανυκτέρευση. Γεύματα: πρωινό, δείπνο

4η ΗΜΕΡΑ: Πέτρα – Μικρή Πέτρα/Μπέιντα – Ουάντι Ραμ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ξενάγηση της μικρής Πέτρας / Μπέιντα και στη συνέχεια του αρχαιολογικού χώρου της Πέτρας . ( Η λαξεμένη στην πέτρα (βράχο )πολιτεία , το θησαυροφυλάκιο ) . Και αν δεν υπήρχε κανείς άλλος τόπος ενδιαφέρων στην Ιορδανία, θα άξιζε με το παραπάνω να ταξιδέψεις στην χώρα αυτή, χάρη στην Πέτρα την κρυμμένη καλά μέσα στους θεόρατους βράχους, λαξεμένη πολιτεία. Στη θέα της μένεις έκθαμβος καθώς μοιάζει εξωπραγματική, λες και βγαλμένη από όνειρο. Συνεχίζουμε την ξενάγησή μας επισκεπτόμενοι τον αρχαιολογικό χώρο της Πέτρας, όπου στην ευρύτερη περιοχή ευρίσκονται τα ερείπια με τους εκατό ναούς, το Θησαυροφυλάκιο, τα βασιλικά ανάκτορα, τα Ρωμαϊκά θέατρα και σπίτια, το Μνημείο της Υδρίας, τον Κορινθιακό τάφο… Στη συνέχεια αναχωρούμε την έρημο Wadi Rum .  Τακτοποίηση στο καμπ και διανυκτέρευση. Γεύματα: πρωινό, δείπνο.

5η ΗΜΕΡΑ: Ουάντι Ραμ – Αμμάν

Μετά το πρωινό θα απολαύσουμε το safari jeep 4Χ4 με ειδικά διαμορφωμένα οχήματα στην έρημο Ουάντι Ράμ την χώρα του Λώρενς της Αραβίας όπως λέγεται, όπου θα μας μαγέψουν τα εντυπωσιακά τοπία, με τις απέραντες ερήμους και τους τεράστιους βραχώδεις όγκους της Πετραίας Αραβίας που ξεπροβάλλουν μέσα από την άμμο και παρουσιάζουν ένα θέαμα εξαιρετικά επιβλητικό.   για το Αμμάν. Άφιξη στο Αμμάν, τακτοποίηση στο ξενοδοχέιο μας. Τελευταία βραδινή μας βόλτα στο Αμμαν Διανυκτέρευση. Γεύματα: πρωινό, δείπνο.

6η ΗΜΕΡΑ: Αμμάν-Αθήνα-Ιωάννινα

Αφού πάρουμε πρωινό και τα πράγματά μας , γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις αναχωρούμε για το διεθνές αεροδρόμιο του Αμμαν , Πτήση για Αθήνα στις 10:20π.μ.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :  1220,00 €  Το άτομο ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μεταφορά με πούλμαν απο Ιωάννινα – Ελ.Βενιζέλος και επιστροφή
 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Αμμάν και επιστροφή με την Royal Jordanian
 • 1 βαλίτσα 23kg ανα άτομο
 • Μεταφορές περιηγήσεις με πούλμαν για την εκτέλεση του προγράμματος
 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* σε Αμμαν – Πέτρα και deluxe σκηνές στην         έρημο Wadi Rum
 • Πρωινό και δείπνο καθημερινά
 • Ελληνόφωνος ξεναγός
 • 4×4 σαφάρι στο Wadi rum
 • Είσοδοι στους Αρχαιολογικούς Χώρους
 • Βίζα Ιορδανίας
 • Αρχηγός του γραφείου μας

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Ποτά στα δείπνα
 • Φιλοδωρήματα 30€ / άτομο τα οποία πληρώνονται στον αρχηγό μας στην Ιορδανία

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

 • Απαραίτητη προκαταβολή 400,00€/άτομο κατά την κράτηση
 • Το μονόκλινο δωμάτιο επιβαρύνεται 260,00€ συνολικά .
 • Για την συμμετοχή σας είναι ΑΠΑΡΑΙΤ ΗΤΟ ελληνικό διαβατήριο σε ισχύ ( να έχει 6 μήνες ελάχιστη διάρκεια από την ημέρα της εκδρομής)
 • Το γραφείο μας, διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος, εφόσον το κρίνει σκόπιμο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων.