Βρείτε μας
info@gofuntravel.gr
2651310302 ή 6937040732
Τιμή: από 410€/άτομο
Κάνε Κράτηση!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 6ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Αναχώρηση: 23/03/2024 – Επιστροφή: 28/03/2024

1η Ημέρα : Ιωάννινα– Κραγκούγιεβατς

Αναχώρηση από κεντρικό σημείο των Ιωαννίνων στις 8:30π.μ. Συνεχίζουμε μέσω Εγνατίας Οδού , όπου θα κάνουμε μία ενδιάμεση στάση πριν περάσουμε τα σύνορα με την ΠΓΔΜ. Διασχίζουμε την ΠΓΔΜ φτάνοντας στα σύνορα του Tabanovce ,όπου θα μεταβούμε στην Σερβία. Συνεχίζουμε για την πόλη  Κραγκούγιεβατς για το ξενοδοχείο μας  ( η διανυκτέρευση της πρώτης ημέρας μπορεί να αλλάξει για καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων ) . Άφιξη στο ξενοδοχείο μας , ελεύθερος χρόνος , δείπνο στο ξενοδοχείο.  Διανυκτέρευση..

2η Ημέρα :  Κραγκούγιεβατς – Βουδαπέστη:

Αφού πάρουμε πρωινό και τα πράγματά μας ξεκινάμε με προορισμό την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας την Βουδαπέστη , αφού φυσικά περάσουμε έξω απο το Βελιγράδι ! Αφιξη στη Βουδαπέστη και πρώτη γνωριμία για την πόλη, πρώτη μας επίσκεψη η κεντρική Χριστουγεννιάτικη αγορά της Βουδαπέστης ! Χρόνος ελεύθερος για να δοκιμάσουμε τα τοπικά εδέσματα! Αφιξη στο ξενοδοχείο μας . το Βράδυ   σας προτείνουμε μια μαγευτική νυχτερινή κρουαζιέρα στο Δούναβη όπου η νυχτερινή όψη της Βουδαπέστη θα σας μείνει αξέχαστη ! Διανυκτέρευση

3η Ημέρα : Βουδαπέστη  – ξενάγηση πόλης :

Αφού πάρουμε πρωινό ξεκινάμε την όμορφη ημέρα μας με περιήγηση στη Βουδαπέστη και στα βασικά αξιοθέατα  ,  ξεκινώντας απο τα κάστρα της Βούδα , τους Πύργους των Ψαράδων και φημισμένη λεωφόρο Andrassy το κοινοβούλιο καθώς και τη φημισμένη Πλατεία των Ηρώων και τον καθεδρικό του Αγίου Στεφάνου  !Ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της πόλης για βόλτα και ψώνια ! Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση ή για κάποια άλλη δραστηριότητα ! το βράδυ σας προτείνουμε να διασκεδάσουμε υπο των ήχων των “τσιγγάνικων Βιολιών” σε έναν μοναδικό εντυπωσιακό χώρο !  διανυκτέρευση .

4η Ημέρα : Βουδαπέστη – Βιέννη

Αφού πάρουμε πρωινό και τα πράγματα μας αναχωρούμε για την μαγευτική  Βιέννη , την πρωτεύουσα της Αυστρίας . Προσπερνώντας την πρωτεύουσα της Σερβίας το Βελιγράδι και το φημισμένο Νόβισαντ φτάνουμε στα σύνορα της Ουγγαρίας .Περίπου 200χλμ μας χωρίζουν από  την πρωτεύουσα της χώρας εμείς όμως συνεχίζουμε για τα σύνορα με την Αυστρία για να φτάσουμε στην Πρωτεύουσα , την μαγική Βιέννη .  Η πανέμορφη Βουδαπέστη Βιέννη μας υποδέχετε και ξεκινάμε μια πρώτη γνωριμία με την πόλη , ξεκινάμε με το Ring της Βιέννης όπου οι υπάρχουν τα “στολίδια” της πόλης ( Όπερα , Κοινοβούλιο , Δημαρχείο , Καθεδρικοί Ναοί , Πανεπιστήμια ) Συνεχίζουμε με τα θερινά ανάκτορα των Αψβούργων το ανάκτορο SChonbrunn , επίσκεψη μόνο στους εξωτερικούς χώρους του παλατιού και τους κήπους   . Μετάβαση στο κέντρο της Πόλης για ξενάγηση – περιήγηση  και ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της Πόλης( Άγιος Στέφανος) . Συνεχίζουμε με την πιο εντυπωσιακή Χριστουγεννιάτικη αγορά της Βιέννης , την αγορά του Δημαρχείου  , χρόνος για να απολαύσουμε ζεστό κρασί , την εντυπωσιακή πίστα πατινάζ καθώς και το εντυπωσιακό θέαμα που θα αντικρίσουμε ! Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο , μεταφορά στο ξενοδοχείο μας , διανυκτέρευση

5η Ημέρα :Βιέννη  – Βελιγράδι ή Kragujevac

Αφού πάρουμε πρωινό και τα πράγματά μας αναχωρούμε με προορισμό την πρωτεύουσα της Σερβίας , το όμορφο Βελιγράδι ! Άφιξη και ξεκινάμε την ξεναγησή μας με την Εκκλησία του Αγ.Σάββα ! Συνεχίζουμε με ένα city tour της πόλης πριν καταλήξουμε στο φρούριο του Βελιγραδίου , το φημισμένο Kalemegdan ! Ξενάγηση και περιήγηση στο φρούριο . Τελειώνοντας θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στον κεντρικό Πεζόδρομο Knez Mihailova , τον πιο γνωστό πεζόδρομο της Σερβίας ! Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας , δείπνο και βράδυ ελεύθερο !

6η Ημέρα : Βελιγράδι ή Kragujevac – Πάτρα :

Αφού πάρουμε πρωινό και τα πράγματά μας , πρωινό αναχώρηση για το ταξίδι της επιστροφής στη πόλη μας με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση – γεύμα καθώς και τους απαραίτητους τελωνειακούς ελέγχους !

Επιστροφή στα Ιωάννινα το βράδυ.

 

       ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Πούλμαν για την Εκτέλεση του προγράμματος
  • 5 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* με πρωινό
  • 3 δείπνα
  • Ξεναγός σε Βιέννη – Βουδαπέστη – Βελιγράδι
  • Αρχηγός του γραφείου μας
  • City Taxes
  • Ασφάλεια tour operator

 

      ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό , κρουαζιέρες , είσοδοι μουσείων

 

        ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

  • Για το ταξίδι μας απαραίτητη ταυτότητα των τελευταίων 15 ετών ή διαβατήριο σε ισχύ !
  • Επιβάρυνση Μονόκλινου  +145€