Βρείτε μας
info@gofuntravel.gr
2651310302 ή 6937040732
Τοποθεσία: Agioi Topoi, Άγιοι Τόποι, Ιεροσόλυμα, Jerusalem
Τιμή: 850 €
Κάνε Κράτηση!

Πακέτα Εξωτερικού Χειμώνας 2018-2019

Προσκυνηματική Εκδρομή στους Άγιους Τόπους 28 Φεβρουαρίου – 06 Μαρτίου (7 ημέρες)

Αναχώρηση από Ιωάννινα στις 28 Φεβρουαρίου και πτήση με την Aegean airlines από Θεσσαλονίκη.

Για κράτηση επικοινωνήστε μαζί μας στο 2651034313, 2651310302 ή 6983749866, στο email μας info@gofuntravel.gr ή στο γραφείο μας Στρ. Μακρυγιάννη 2 στα Ιωάννινα.

1η ΜΕΡΑ: Θεσσαλονίκη – Τελ Αβίβ – Βηθλεέμ

Συγκέντρωση στα Ιωάννινα και αναχώρηση στις για το αεροδρόμιο της Θεσσαλονικής. Άφιξη στο αεροδρόμιο με απευθείας πτήση της Aegean Airlines στις 11:55 αναχωρούμε για Τελ Αβίβ. Άφιξη στο αεροδρόμιο του Ben Gurion στις 14:00 και μεταφορά στη Βηθλεέμ. Τακτοποίηση στα δωμάτια.  Δείπνο – Διανυκτέρευση.

Bhthleem

2η ΜΕΡΑ : Βηθλεέμ – Ιεροσόλυμα

Θεία Λειτουργία  στον Πανίερο Ναό της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ, όπου και θα προσκυνήσουμε το σπήλαιο και τη Φάτνη που γεννήθηκε ο Κύριος. Συνεχίζουμε το προσκύνημα μας στο Χωρίο των Ποιμένων και επίσκεψη στην Ι. Μονή Αγίου Σάββα (άβατο για τις γυναίκες) και του Αββά Θεοδοσίου. Καθοδόν επίσκεψη στην Ι.Μ. Αγίου Συμεών του Θεοδόχου (Καταμόνας) καθώς και στην Ι.Μ. Τιμίου Σταυρού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
1

 

3η ΜΕΡΑ : Βηθλεέμ – Θαβώρ – Ναζαρέτ -Κανά – Βηθλεέμ

Πρωινό και αναχώρηση για την Άνω Γαλιλαία στο όρος Θαβώρ, τον τόπο της Μεταμόρφωσης του Κυρίου. Ανάβαση με ταξί στην κορυφή του όρους, όπου βρίσκεται το Ελληνο-ορθόδοξο μοναστήρι της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος. Εν συνεχεία με το πούλμαν κατευθυνόμαστε στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Ναζαρέτ. Το πηγάδι του Ευαγγελισμού όπου ο άγγελος ανήγγειλε το χαρμόσυνο μήνυμα της ενανθρώπισης του Σωτήρος βρίσκεται μέσα στην εκκλησία του Αρχαγγέλου Γαβριήλ. Ανατολικά της Ναζαρέτ στο δρόμο προς τη λίμνη της Τιβεριάδος συναντάμε την Κανά της Γαλιλαίας, όπου ο Κύριος τέλεσε το πρώτο θαύμα μετατρέποντας το νερό σε κρασί. Μέσα στον ιερό ναό φυλάσσονται 2 από τις 6 λίθινες υδρίες του θαύματος. Στην ακτή της λίμνης της Τιβεριάδος, βρίσκεται η αρχαία πόλη της Καπερναούμ, την οποία ο Χριστός είχε καταστήσει κέντρο της επιγείου δράσεώς του. Πάνω στα παλιά ερείπια έχει χτιστεί η Ιερά Μονή των Αγίων Αποστόλων, την οποία και θα επισκεφθούμε. Στο νοτιοδυτικό τμήμα της λίμνης είναι χτισμένη η ομώνυμη πόλη, Τιβεριάδα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Παρακολούθηση της βραδινής Θείας Λειτουργίας (Αγρυπνία) στο Ναό της Αναστάσεως. Διανυκτέρευση.

οροσ θαβωρ

4η ΜΕΡΑ : Βηθλεέμ – Βηθανία – Χοτζέβας – Ιεριχώ

ιορδανης ποταμος

Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη της Βηθανίας, όπου θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Μαρίας και Μάρθας και στη συνέχεια θα δούμε πανοραμικά την Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου Χοτζεβά. Συνεχίζουμε για το μοναστήρι του Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτη που αναφέρεται ως το αρχαιότερο μοναστήρι της Παλαιστίνης. Επόμενη στάση μας στον Ιορδάνη ποταμό για τον Αγιασμό στο πραγματικό σημείο της Βαπτίσεως του Κυρίου. Επίσκεψη  στο μοναστήρι του Προφ. Ελισαίου με τη συκομορέα του τελώνη Ζακχαίου και διασχίζοντας την πόλη της Ιεριχούς θα επισκεφθούμε το Σαραντάριο όρος, εδώ που ο Κύριος έζησε 40 ημέρες με νηστεία και προσευχή πριν την έναρξη του κοσμοσωτήριου έργου Του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. ΔείπνοΔιανυκτέρευση.

5η ΜΕΡΑ : Βηθλεέμ – Ιεροσόλυμα

Πρωινό. Η μέρα μας είναι αφιερωμένη στην παλιά πόλη. Επίσκεψη στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων όπου θα μας δεχτεί ο Μακαριότατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος Γ’. Αρχίζοντας από τον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως θα δούμε και θα προσκυνήσουμε τον Πανάγιο Τάφο, την Αποκαθήλωση, τον φρικτό Γολγοθά, το σημείο όπου βρέθηκε ο Τίμιος Σταυρός, το μη μου Άπτου κ.α. Συνεχίζουμε με την  Οδό Του Μαρτυρίου, το Πραιτώριο, το σπίτι των Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννας. Επίσκεψη στη Γεσθημανή, όπου θα προσκυνήσουμε τον Τάφο της Παναγίας και τουςΤάφους των Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης και του μνήστορος Ιωσήφ. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το Λόφο Σιών, το Υπερώον, το Τάφο του Δαυίδ.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

panagios-tafos_2
άγιοι τόποι3

6η ΜΕΡΑ : Βηθλεέμ – Ιεροσόλυμα (ελεύθερη μέρα)

ierousalim

Πρωινό και μεταφορά στα Ιεροσόλυμα. Ημέρα ελεύθερη στην παλιά πόλη, όπου μπορείτε να επισκεφθείτε κατ’ ιδίων τα διάφορα μικρά μοναστηράκια εντός της Παλιάς Πόλεως των Ιεροσολύμων (Μεγάλη Παναγία, Αγίων Θεοδώρων, Σειδανάγιας, Αγίου Ευθυμίου, Μετόχι Γεσθημανής κ.α.). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

7η ΜΕΡΑ : Βηθλεέμ – Τελ Αβίβ – Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος.  Το μεσημέρι αναχώρηση για επίσκεψη στην Ι.Μ. Αγίου Γεωργίουτου Τροπαιοφόρου στη Λύδα. Μεταφορά στο αεροδρόμιο, όπου και με πτήση της Aegean στις 19:20 πετάμε για Αθήνα κι εν συνεχεία για Θεσσαλονίκη. Άφιξη στη Θεσσαλονίκη στις 23:55.

αεροπλανο

*** ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ – ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ***

Τιμή συμμετοχής 850/άτομο.

Συμπεριλαμβάνονται :

 • Αεροπορικό εισιτήριο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
 • Φόρους αεροδρομίων.
 • Διανυκτερεύσεις (6) σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*στη Βηθλεέμ με πρωινό και ένα γεύμα.
 • Εκδρομές ξεναγήσεις-περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Ανάβαση με mini bus στο όρος Θαβώρ.
 • Μεταφορά με mini bus στην Ι.Μ. Αγίου Σάββα.
 • Φιλοδωρήματα (υποχρεωτικά).
 • Ξεναγός / Συνοδός – Αρχηγός του γραφείου μας.
 • Ασφάλεια Αστικής – Επαγγελματικής Ευθύνης.
 • Ενημερωτικά φυλλάδια / Ταξιδιωτική τσάντα του γραφείου μας.

Σημαντικές Σημειώσεις:

 • Για την Συμμετοχή σας χρειάζεται διαβατήριο ισχύος 6 μηνών.
 • Η Ροή του προγράμματος μπορεί να τροποποιηθεί κατά την διάρκεια του ταξιδιού, ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων, χωρίς να παραληφθεί καμία παροχή.
 • Δρομολόγια πτήσεων αναχώρησης: A3 556 28/02 Θεσ/νίκη – Tel Aviv 11:55-14:00 πτήση επιστροφής: A3 927 06/03 Tel Aviv – Αθήνα 19:50 21:50 και ΟΑ 136 06/03 Αθήνα – Θεσ/νικη 23:00 -23:55
 • Οριστική εξόφληση και προσκόμιση διαβατηρίων νέου τύπου, το αργότερο μέχρι 10/02/2019!
 • ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ: Το πρακτορείο διατηρεί δικαίωμα σχετικής τροποποιήσεως του προγράμματος, εάν καιρικές συνθήκες, λόγοι ανωτέρας βίας, ή τεχνικοί λόγοι καθιστούν τούτο αναγκαίο. 1. Για ακυρώσεις έως 61 ημέρες πριν την αναχώρηση επιστρέφεται η προκαταβολή. 2. Ακύρωση 60-21 μέρες πριν την αναχώρηση είναι εφικτή χωρίς όμως να επιστρέφεται η προκαταβολή. 3. Σε περίπτωση ακύρωσης 20-1 ημέρες πριν την αναχώρηση παρακρατείται ολόκληρο το ποσό της εκδρομής.

 

Για κράτηση επικοινωνήστε μαζί μας στο 2651034313, 2651310302 ή 6983749866, στο email μας info@gofuntravel.gr ή στο γραφείο μας Στρ. Μακρυγιάννη 2 στα Ιωάννινα.