Βρείτε μας
info@gofuntravel.gr
2651310302 ή 6937040732
Τοποθεσία: Kappadokia, konstantinoupoli, efessos, Smirni, Καππαδοκία, Κωνσταντινούπολη, Έφεσσος, Σμύρνη
Τιμή: 490 €
Κάνε Κράτηση!

Πακέτα Φθινόπωρο – Χειμώνας 2022

8ήμερη εκδρομή στην Καππαδοκία

Αναχώρηση από Γιάννενα 16 Σεπτεμβρίου – Επιστροφή 23 Σεπτεμβρίου

Για κράτηση επικοινωνήστε μαζί μας στο 2651034313, 2651310302 ή 6983749866, στο email μας info@gofuntravel.gr ή στο γραφείο μας Στρ. Μακρυγιάννη 2 στα Ιωάννινα.

Πρόγραμμα εκδρομής

1η ΜΕΡΑ: Γιάννενα – Κωνσταντινούπολη (810χλμ)
Συγκέντρωση και αναχώρηση για την Κωνσταντινούπολη νωρίς το πρωί. Κάνοντας την πρώτη στάση στον Κορινό και συνεχίζοντας με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις, φθάνουμε στα σύνορα των Κήπων. Ακολουθεί ο καθιερωμένος τελωνειακός έλεγχος και ελεύθερος χρόνος για ψώνια στα καταστήματα αφορολόγητων ειδών. Συνεχίζοντας την διαδρομή μας στην ανατολική Θράκη, ταξιδεύοντας παράλληλα με την ακτή της θάλασσας του Μαρμαρά, φθάνουμε αργά το απόγευμα στην Κωνσταντινούπολη. Άφιξη-τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ : Κωνσταντινούπολη – Άγκυρα (455χλμ)
Πρωινό και αναχωρούμε για μια προαιρετική κρουαζιέρα στα θρυλικά στενά του Βοσπόρου όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε πολλά από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης σε περιοχές από την Ευρωπαϊκή και την Ασιατική πλευρά. Έπειτα, αναχωρούμε για Άγκυρα. Θα περάσουμε μια από τις τρεις κρεμαστές γέφυρες του Βοσπόρου και θα απολαύσουμε το ταξίδι μας. Περνώντας από τις περιοχές Νικομήδεια, τον Σαγγάριο ποταμό και τη Θεοδοσιούπολη όπως την ονόμαζαν οι Ρωμαίοι ή αλλιώς το σημερινό Μπολού, φτάνουμε στην πρωτεύουσα της Τουρκίας, την Άγκυρα. Περιήγηση της πρωτεύουσας. θα περάσουμε να δούμε από έξω το μαυσωλείο του Κεμάλ Ατατούρκ. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Δείπνο – διανυκτέρευση

3η ΜΕΡΑ : Άγκυρα – Καππαδοκία – Προκόπι (290χλμ)
Μετά το πρωινό αναχώρηση για Καππαδοκία. Πρώτη επίσκεψη στο μουσείο Μικρασιατικών Πολιτισμών (Βραβευμένο από Ευρώπη). Έπειτα, από την επίσκεψη αυτή, αναχωρούμε για Καππαδοκία. Περνώντας από τη λίμνη Τάτα (αλυκή) και τις απαραίτητες στάσεις θα φτάσουμε στο Προκόπι ένα από τα σημαντικότερα χωριά της Καππαδοκίας. Δείπνο διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ : Καππαδοκία – ξενάγηση – Μαλακόπη – Καρβάλη – Προκόπι (160χλμ)

Το πρωί στις 04:30 μπορείτε να δοκιμάσετε πτήση με αερόστατο (προαιρετικά) εάν υπάρχει διαθεσιμότητα και ευνοεί ο καιρός. Επιστροφή από την πτήση στις 07:45. Μετά το πρωινό αναχώρηση για την κοιλάδα του Κοράματος με τις λαξευτές εκκλησίες και τα πετρομοναστήρια. Θα συνεχίσουμε για το αμπέλι του Πασά να γνωρίσουμε από κοντά τις Νεραιδοκαμινάδες ένα τοπίο σπάνιο στη γη . Θα πάρουμε τον καφέ μας στις όχθες του Άλυ ποταμού για ξεκούραση και αναχώρηση για την Μαλακοπή για να επισκεφτούμε την υπόσκαφη πόλη του 9ου αιώνα και να δούμε τον ναό των Αγίων Θεοδώρων. Όσοι θέλουν μπορούν να δοκιμάσουν την τυρόπιτα της Καππαδοκίας. Αργότερα, θα επισκεφτούμε το χωριό που έζησε ο Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος την Καρβάλη με τον ναό του Αγίου ο οποίος είναι Τζαμί. Θα φωτογραφίσουμε το Ελληνικό παρθεναγωγείο και θα επιστρέψουμε στο Προκόπι. Δείπνο διανυκτέρευση.

5η ΜΕΡΑ : Προκόπι – Σινασός – Ικόνιο – Παμούκκαλε (Ιεράπολη) (680χλμ)
Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε την Σινασό της Καππαδοκίας με το ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και θα ξεκινήσουμε για το Παμούκκαλε (Ιεράπολη). Έπειτα, θα κάνουμε μια μικρή περιήγηση στην πόλη του Ικονίου και συνεχίζουμε για το Παμούκκαλε .Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το μεγαλύτερο Καραβανσεράι του κόσμου, το Χάνι του Σουλτάνου.. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Στο ξενοδοχείο μπορείτε να απολαύσετε την πισίνα με τα ιαματικά θερμά νερά που πηγάζουν στην περιοχή. Δείπνο – διανυκτέρευση.

6η ΜΕΡΑ : Παμούκκαλε – Έφεσος – Κουσάντασι – Σμύρνη (300χλμ)
Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε τον αρχαιολογικό χώρο της Ιεράπολης με τους λευκούς καταρράκτες, τα ασβεστολιθικά πετρώματα, το αρχαίο θέατρο, τα Λουτρά και τον τόπο μαρτυρίου του Αποστόλου Φιλίππου. Στη συνέχεια, θα αναχωρήσουμε από την Ιεράπολη με προορισμό την Έφεσο. Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας πόλης. Ακολούθως, θα δούμε τον λόφο με τον ναό του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου. Έπειτα, πηγαίνοντας προς τη Σμύρνη, θα σταματήσουμε στο Κουσάντασι στην αγορά όπου θα έχουμε για ελεύθερο χρόνο. Αργά το απόγευμα άφιξη στη Σμύρνη. Δείπνο – διανυκτέρευση.

7η ΜΕΡΑ : Σμύρνη – Αϊβαλί – Τσανάκκαλε (Δαρδανέλλια) (425χλμ)
Μετά το πρωινό περιήγηση στη Σμύρνη. Θα δούμε το όρος Πάγος με την πανοραμική θέα της Σμύρνης, την πλατεία Κονάκι, την παραλία της πόλης την αγορά και το Κορδελιό. Έπειτα, αναχωρούμε για Τσανάκκαλε (Δαρδανέλλια). Πηγαίνοντας προς το Τσανάκκαλε θα έχουμε μια επίσκεψη στο Αϊβαλί και εάν είναι εφικτό στην Τροία. Άφιξη στο Τσανάκκαλε. Δείπνο – διανυκτέρευση.

8η ΜΕΡΑ : Τσανάκκαλε – Γιάννενα
Μετά το πρωινό θα πάμε στο λιμάνι να πάρουμε το ferry boat για να περάσουμε στη Θρακική Χερσόνησο και να συνεχίσουμε για Ελλάδα. Φθάνουμε στα σύνορα των κήπων για τον καθιερωμένο τελωνειακό έλεγχο. Συνεχίζουμε την πορεία μας, για τα Ιωάννινα και με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό (εξ ιδίων) και ξεκούραση φθάνουμε αργά το βράδυ στην πόλη μας.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 490 €

Περιλαμβάνονται:

 • Μεταφορά με υπερυψωμένο πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.
 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία με ημιδιατροφή εκτός από την 1ημέρα στην Κωνσταντινούπολη (7 πρωινά – 6 δείπνα)
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια ferry boat στα Δαρδανέλλια
 • Τις περιηγήσεις/ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα, με επίσημο τοπικό ξεναγό
 • Έμπειρος αρχηγός του γραφείου
 • Τους φόρους των ξενοδοχείων
 • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης
 • Ασφάλεια Τour Operator
 • ΦΠΑ 24%

Δεν Περιλαμβάνονται:

 • Είσοδοι σε Μουσεία
 • Είσοδοι σε Αρχαιολογικούς Χώρους
 • Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα
 • Η κρουαζιέρα στο Βόσπορο (15€)
 • Η πτήση με το αερόστατο (200€ κατ’ άτομο)
 • ό,τι άλλο αναφέρεται ως προαιρετικό