Βρείτε μας
info@gofuntravel.gr
2651310302 ή 6937040732
Santrorini
Διάρκεια: 06 Οκτ 2018 - 09 Οκτ 2018
Τοποθεσία: Σαντορίνη, Κυκλάδες, Νησί, Ελλάδα, Santorini, Kiklades, Island, Greece
Τιμή: 280 €
Κάνε Κράτηση!

Πακέτα Εσωτερικού Φθινόπωρο 2018

Εκδρομή στη Σαντορίνη 6-9 Οκτωβρίου

Για κράτηση επικοινωνήστε μαζί μας στο 2651034313, 2651310302 ή 6983749866, στο email μας info@gofuntravel.gr ή στο γραφείο μας Στρ. Μακρυγιάννη 2 στα Ιωάννινα.

Αναχωρήσεις από Γιάννενα στις 6 Οκτωβρίου.

Πρόγραμμα εκδρομής:

1η ΜΕΡΑ: Γιάννενα – Πειραιάς – Σαντορίνη

Συγκέντρωση στο γραφείο μας  και αναχώρηση για τον Πειραιά ή Ραφήνα (Παρασκευή βράδυ προς Σάββατο). Με τις απαραίτητες  ενδιάμεσες στάσεις  για καφέ  και ξεκούραση φθάνουμε το πρωί στο λιμάνι. Επιβίβαση στο  πλοίο και αναχώρηση για τη Σαντορίνη.  Έπειτα από μια υπέροχη θαλάσσια διαδρομή  φθάνουμε στο νησί. Αποβίβαση από το πλοίο και αμέσως αναχωρούμε για το ξενοδοχείο μας, το οποίο βρίσκεται στο Καμάρι. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Χρόνος ελεύθερος. Το απόγευμα μπορούμε να επισκεφθούμε την πρωτεύουσα του νησιού, τα Φηρά, διατηρητέος οικισμός και παλαιά πρωτεύουσα του νησιού. Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καφέ σας ή να περπατήσετε την μακρόστενη και χαρούμενη κυκλαδίτικη πολιτεία η οποία είναι χτισμένη σε υψόμετρο που δεσπόζει όλης της Σαντορίνης. Στην πόλη των Φηρών είναι η έδρα τόσο της Ορθόδοξης, όσο και της Καθολικής Μητροπόλεως της Σαντορίνης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ : Σαντορίνη

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για να γνωρίσουμε το νότιο τμήμα του νησιού. Αρχικά θα καταλήξουμε στο ακρωτήρι, για να επισκεφτούμε την  προϊστορική Πομπηία, η οποία θάφτηκε πριν από 3500 χρόνια. Τελειώνοντας, θα πάρουμε το δρόμο για τα Φηρά, όπου θα επισκεφτούμε το αρχαιολογικό μουσείο. Στις προθήκες του υπάρχουν εκθέματα που καλύπτουν την μακραίωνη ιστορία του νησιού, από την αρχαϊκή έως και τη ρωμαϊκή περίοδο. Ακολουθεί ελεύθερος χρόνος για φαγητό. Έπειτα, περνώντας από Φηροστεφάνι και Ημεροβίγλι, κατευθυνόμαστε στην Οία, όπου θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε και να απολαύστε ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα. Πέρα από τα ξεχωριστά της ηλιοβασιλέματα, η Οία, είναι γνωστή και για τα υπόσκαφα σπίτια της. Το γαλήνιο περιβάλλον και το όμορφο ηλιοβασίλεμα δίνουν ξεχωριστό χρώμα στον διατηρητέο οικισμό. Αργά το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ : Σαντορίνη – κρουαζιέρα

Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε για την προαιρετική κρουαζιέρα, στο μαγευτικό και μοναδικό κόλπο της Σαντορίνης. Αφού επιβιβαστούμε στο πλοίο αναχωρούμε για την Νέα Καμένη που είναι ο αρχικός προορισμός. Άφιξη στο νησί και στη συνέχεια ανάβαση με τα πόδια στον κρατήρα του ηφαιστείου, που ακόμα και σήμερα βγάζει ατμούς. Τελειώνοντας τον περίπατο της  ανάβασης, με το πλοίο θα επισκεφθούμε το δεύτερο νησί την Παλαιά Καμένη. Ακολουθεί μπάνιο στις ζεστές πηγές. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο τρίτο νησί την Θηρασιά. Ακολουθεί  απόπλους κατά μήκος των επιβλητικών ακτών του νησιού, που είναι τα τοιχώματα της τεράστιας Καλντέρα (υποθαλάσσιος κρατήρας). Τελειώνοντας επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση

4η ΜΕΡΑ : Σαντορίνη – Πειραιάς – Τρίκαλα

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε  τα Φηρά για τελευταία φορά , να κάνετε τα  ψώνια σας  και στη συνέχεια θα  μεταφερθούμε  στο λιμάνι του Αθηνιού. Επιβίβαση στο πλοίο  και απόπλους για το λιμάνι του Πειραιά ή της Ραφήνας.  Άφιξη στο λιμάνι  και στη συνέχεια αφού επιβιβαστούμε στο λεωφορείο αναχωρούμε για Τρίκαλα.  Με τις απαραίτητες  ενδιάμεσες στάσεις για καφέ  και ξεκούραση φθάνουμε αργά το βράδυ στην πόλη μας.

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορά με υπερυψωμένο πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς ή Ραφήνα – Σαντορίνη – Πειραιάς ή Ραφήνα σε καθίσματα αεροπορικού τύπου.
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο AFRODITI-VENUS 4* στο Καμάρι με πρωινό.
  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Αρχηγός-συνοδός.
  • Φ. Π. Α. 24%

Η Ροή του προγράμματος μπορεί να τροποποιηθεί κατά την διάρκεια του ταξιδιού, ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων, χωρίς να παραληφθεί καμία παροχή.

Για κράτηση επικοινωνήστε μαζί μας στο 2651034313, 2651310302 ή 6983749866, στο email μας info@gofuntravel.gr ή στο γραφείο μας Στρ. Μακρυγιάννη 2 στα Ιωάννινα